Článok už pridal iný čitateľ.

Môžete zaň hlasovať alebo sa zapojiť do diskusie.:

Čáp Marabou

poslal(a): Asmat , do rubriky lifestyle, odvtedy uplynulo: 4079 dní  

asmat.cz Čáp Marabou je jedním z největších létajících ptáků na světě. Větší samci dorůstají až do výšky 1.5 m při váze 9 kg; s rozpětím křídel až 2.9 m. Samičky čápa Marabou jsou obvykle menší. Jsou to mrchožrouti a tak je jejich potravou skoro vše, co je v divočině k dispozici v živé či mrtvé podobě.

diskusia   kto hlasoval  

 

Váš účet